Söndag 22 september 2024 vecka 38
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Såpor

Såpor

Hej!

Börjar bli ganska trött på alla såpor som går på tv och bara är billig skräp-produktion rent ur sagt..

Den ENDA såpan jag följde från början till slut var DALLAS..(världens bästa originalsåpa) Precis lika mycket original som Coca-Cola!

Jag missade nog max 15-20 avsnitt under vissa somrar och sen dess har jag inte följt vare sig andra såpor eller dokusåpor för inget slår DALLAS...DaDAdaDAdadidididiiiiiii=signaturmelodin..kommer ni ihåg?
Antal svar på detta inlägg: 22
Sidor: 1 2 3 Nästa »

och,
dyratse såba är riket, floor killer och bigbrother
men Bigbrother är ett 24 tim jobb kostar mycket.
säg inte det är grattis
Jupp, Dallas is the shit

/P
Annons
Äh, det är roligt med såpor. Jag tittar gärna på hur feta människor bantas eller silikonbimbos slåss om östermalmsyngel. Det roar mig, och uppenbarligen många andra med mig. Vill man inte titta så finns det mängder av nyhetsändningar, samhällsdebatter, gör-det-själv hemma program, matlagning, ring-så-blåser-vi-dig-på-pengar lekar och sport, poker och ännu mera sport.
bubben

det är kul med såpor.. allt utom matlagningsprogram.
är heltrött på att se folk koka potatisar och pasta på olika sätt..
*lol*
Hejsan!

Njaa..vad jag menade var att jag tycker att dokusåporna har så låg kvalitet jämfört med falcon crest, dallas, the rich and bold m.fl

Det är inte riktigt samma sak längre tycker jag..

Nu har det kommit nåt som heter riket..vad är det för något?

Riket är en docusåpa i historisk tid, som ett stort rollspel i rutan kan man säga. I år utspelar sig Riket i 1600-talets Sverige, med allt vad det innebär.
Jag tycker såhär. Om folk vill titta på, i mitt tycke, sån skräp-TV får de väl göra det. Det jag vänder mig emot är att dessa såpor tar så mycket av den årliga produktionsbudgeten, att andra program blir lidande. Snart är det bara dokusåpor som finns i utbuden, och det är en tråkig utveckling!
Det är ju främst de kommersiella tvbolagen som gör docusåpor. De drar in massor av pengar på såporna, som sedan kan användas till mer seriös journalistik, som inte alls drar in lika stora summor. Vad tror du t.ex tv4 tjänade på Idol, dels i reklamintäkter och dels av telofonomröstningar? Jag vet inte, men jag kan gissa på att de tjänade massor.
Wicked:
TV4 tjännar inte, dem tar betalt
Meter film & Television som producerar.
Tv4 sänder

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem