Lördag 20 april 2024 vecka 16
Forum
Kategori: Övrigt

Hjälp jag får inte plats att bränna filmer på DVD

Hjälp jag får inte plats att bränna filmer på DVD

Hej era gamla datarävar!
Har lite problem och undrar om någon kan hjälpa? Jag kan inte bränna filmer på DVD! När jag försöker indikerar brännaren att utrymmet på skivan är för litet trots att filmen bara är på 700 mb och skivan ska rymma 4,7gb. Filmerna jag försöker bränna är i formatet divx och avi. Vet någon vad som är problemet?
Antal svar på detta inlägg: 15
Sidor: 1 2 Nästa »

Vilket "brännar" program använder du?
sonic mydvd
Du har fått CD-RW skivor istället? ;)
Annons
DU MÅSTE VARA BRÄND
Korrekt svar!

Vad som händer är att ditt "bränn" program gör om dina avi filer till DVD format innan programmet bränner det! Men eftersom programmet är "statiskt" så kan du inte ändra i filmens komprimering, och storleken blir för stor!

Du måste helt enkelt koda om filmen först i ett annat program, Sonic MyDVD studio eller TMPEnc Plus, för att få plats med all info!

I dessa program kan du påverka filernas slutgiltliga storlek ganska enkelt!

Bränn sedan ut din DVD med lämpligt brännprogram!

/Minion
FYI (for your information):

Det är olagligt att kopiera/ladda ner/dela ut kopieringsskyddat material.

Lika bara du slutar nu för efter 1 januari 2005 kommer AntiPiratByrån att börja jaga fildelare med blåslampa.

De skannar redan av nätverken nu. Så avinstallera Kazaa, DCC, Bearshare och allt vad det heter.

Det är även olagligt med sajter som uppmuntrar och informerar om piratkopiering.

Hälsningar

Anti-pirat
svar till YP: Blåslampa är nog lite att ta I. Det är lagligt att ladda ner men olaglig att dela med sig! och internetpolisen prioriterar pornografi, så det så! men passa er att ladda ner för mycket GB! För då kanske din internetleverantör reagerar men dom kan inte se vad man laddar ner, bara hur mycket byte
Svar till YP!

Vilken planet kommer du ifrån ? Man kan aldrig stoppa piratverksamhet, och man kan inte heller "övervaka" vad som laddas ner mellan olika användare, för det är ett intrång mot den personliga intgriteten, och därför olagligt!

Lagen har varit uppe för ändring vid ett flertal tillfällen dom senaste åren, men någon ändring av grundlagen är inte aktuell, Varför? Den personliga individens skydd mot intrång av annat slag skulle bli så utsatt att lagen i det närmaste skulle ge staten/myndigheten obegränsad insyn i individens privatliv!

Det är inte heller olagligt att informera om piratkopiering på nätet! Informations sajter som förklarar tillvägagångssätt av en företeelse kan aldrig dömas för något olagligt, då det endast är en informativ upplysning! Samma lag appliceras som på det tryckta ordet!

Det är tråkigt när inlägg av denna karaktär postas i forumet. Jag tycker inte att man skall försöka informera och påverka andra människor om man inte vet vad man pratar om! Du förstör mer än du hjälper!

Minion//
Slår vad att ” ati-piraten ” och moralisten är den som har mest pirat kopierade filmer i sin dator
Svar tipp YP: Jag vet var du bor

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem