Fredag 26 april 2024 vecka 17
Forum
Kategori: TV, film och musik

Chuck Berry 80 år

Chuck Berry 80 år

Chuck Berry 80 år, och han spelar ännu! Hoppas man får vara lika frisk och kry som han när man är 80.

Födelsedagskonserten äger rum på nattklubbeb Blueberry Hill i St. Louis. I bandet har han bl a sin dotter Ingrid och sonen Charles Jr. Jag minns "Chucken" från många härliga konserter i Sverige. Bland annat Båstad, Gävle, Sunne, Hede, Visby och Skeppsholmen i Stockholm. Och varje gång har han gjort en "Duck Walk". Grattis, Chuck, på 80-årsdagen!

http://www.rock50.net

Johan
Antal svar på detta inlägg: 13
Sidor: «1 2

allaboard70 helt vanlig dubbelmoral. Något som Amerikaner har gott om.
Jaha, det kunde jag ju räknat ut, och det stämmer nog, samtidigt som jag uppskattar flera av de personer jag känner "over there".

Johan
Ja, men nu kom vi lite från ämnet...

Är det någon som har en kommentar till detta:

"Det har skrivits spaltkilometrar världen runt om Mr. Berry i samband med födelsedagen. Naturligtvis allra mest i USA, England och Australien. Och i Norge hade Aftenposten den 15 oktober en hyllningsartikel på hela 8 sidor med massor av bilder på Chuck och kommentarer från dem som influerats av honom som till exempel Springsteen, John Lennon från Beatles, Keith Richards från Stones och så vidare. Flera andra norska tidningar hade också större eller mindre artiklar och bilder."

"Så jag måste säga att jag är fruktansvärt besviken på den samlade kåren av svenska musikjournalister som under dessa dagar skrivit en massa trams om Paul McCartney, när de kunde gjort något riktigt bra om Chuck Berry."

hälsningar från Johan

http://www.geocities.com/chuckcombo/19800604.html

http://www.rock50.
net

Let It Rock!

Sida:
« 1 2


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem