Lördag 20 april 2024 vecka 16
Forum
Kategori: Hobby och motor

Zlatan

Zlatan

Fy vad alla hackar på Zlatan! Jag tror inte det har med hans bestraffning att göra. Det är snarare så att han känner att svenskarna i allmänhet hackar på honom. -Fy vad han är divig! -Väx upp din barnrumpa, sluta tjura mm. Det känns inte så kul att ställa upp för alla otacksamma typer. Så fort han gör nå't bra, typ klacken mot Italien, så blir det kritik för hans uppträdande på plan, men så fort det inte går så bra så ifrågasätter man om han verkligen är så bra som många tror. Han hade aldrig behövt utstå allt detta om han vore svensk!
Antal svar på detta inlägg: 13
Sidor: «1 2

ZLATAN är våran största DIVA genom tiderna, vad tillför han som andra top forwards inte gör, Ok ett förbannat ryckande på axlarna när någon stod i vägen och inte flyttade sig. BANNA han från landslaget så blir det nog bättre.
Det är synd att ett forum används såhär! (se ovan)

Bara gnäll, och total avsaknad av konstruktivitet!

/Zap
Ja, du e nog full. Det är klart Zlatan e svensk men media anser nog inte det, därför hackar de på honom ( för att han beter sig osvenskt). Henke däremot är ju helylle, det är fgaktiskt han som skakar på axlarna, typ när han missade straffen i EM. "Sånt som händer" sa han och ryckte på axlarna. Alla berömmer Henke för hans insats i Manchester U, utan att tänka på att det är stor skillnad att spela i england och italien. Nej, jag förstår inte varför Henke är allas favorit och så bra medans Zlatan är oförskämd och borde helst bli utvisad till bosnien för att han inte slickar r..! Och Allbäck?? Skämtar ni? Hur kan ni jämföra honom med Zlatan? Allbäck kan på sin höjd spela som avbytare i A Villa. Fast han e ju en bra grabb och det betyder mer än att man e en bra fotbollsspelare i det här landet. Nej, ta hem våran grabb och sluta hoppa på honom så fort det går lite trögt, han e ju trots allt en världsartist!

Sida:
« 1 2


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem