Fredag 29 mars 2024 vecka 13
Forum
Kategori: Övrigt

Fina bilar

Fina bilar

Det är så många som åker omkring i fina bilar, gärna med mobilen tätt till örat samtidigt. Men......många av dessa fina bilmärken saknar blinkers, konstigt??? Glömde dom att montera det när bilen byggdes eller är det omodert med blinkers?? Jag blir helt galen när man står i en vägkorsning och folk som kommer på min vänstra sida inte blinkar när han eller hon ska svänga till höger. Där st...

Visa/dölj hela huvudinlägget

Antal svar på detta inlägg: 19
Sidor: «1 2

Nu var det visst någon som blev lite sur!!
Kanske nån som inte hittat blinkersspaken på sin bil... Håller med övriga här om att det verkar vara vanligare med dåliga blinkers ju nyare och dyrare bilen är..
haha nä sakna bara lite debatt..:)

och det går inte att debatera imot den svenska avundsjukan som verkligen sjuder här på forumet mot alla som har lite mer pengar. :)
Annons
Hur ska man kunna blinka om man ska hålla i telefonen samtidigt och växla ner,styra osv.
Det går inte, så då är det bara att prioritera bort blinkersen.
Ni andra runt omkring får väl försöka med ögonkontakt för att se åt vilket håll jag nickar menande åt och himlar med ögonen.
Sluta tuta när jag pratar i telefon det är bara oförskämt!
pellefant jag har inte ens något körkort haha.

Utan är en gångare i trafiken och ser att det spelar ingen roll om det är en gammal skrothög som kommer eller en ny bil båda har problem med blinkersen. Men det kanske är så att gamla skrothögar har avrostade ledningar och i de nya bilarna så har de inte satt i lamporna eftersom det ökar vikten.
Egil,
Jag tror iaf. att om man har en "svindyr BMW" så lever man efter devicen STÖRST GÅR FÖRST, med mycket undantag.
/B
Då är det väl därför som jag vid ett par tillfällen har tagit på bältet och sätter på blinkers på min lilla Skoda när jag har kört in den i garaget!!!
Mycket pinsamt, grannarna fick roligt i alla fall.
Vad har avundsjuka och pengar med blinkersen att göra En sak e säker att jag e INTE avis på dom som åker fina bilar utan blinkers....dom e ju en fara i trafiken ju! Själv åker jag en svart blank och fin Volvo 855 med träratt och slitna halvskinnsäten och jag e jäkligt nöjd med det. OCH den har blinkers jag e såååå stolt över min bil

Sida:
« 1 2


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem