Fredag 26 april 2024 vecka 17
Forum
Kategori: Övrigt

Tanvård utomlands.

Tanvård utomlands.

Hej!

Jag undrar om någon kan ge tips om billig tandvård utomlands,
helst inom EU.
Antal svar på detta inlägg: 18
Sidor: 1 2 Nästa »

Jag har hört att Thailand är ett populärt ställe att åka till...de skall ha ett toppmodernt center i Bangkok...

Jag besökte tandläkare i Italien (Milano) för ett par år sedan för en tandköttsinflammation.... jag fick rengöring + antibiotika + ett återbesök...jag behövde inte pröjsa alls... (och då ingick tjocka läderfåtöljer + espresso i vänterummet :)

/
Tejckien har utmärkt tandvård till billiga priser, många svenska tandläkare utbildas i Prag. www.praha.cz, sen finns det en engelsk sektion om hälsovård. Sen passar man på att fixa tänderna under semestern för samma pris som en x2000-resa till göteborg från sthlm.
Tack för tipsen! Carl-H får gärna höra av sig med mer exakt information... Maila gärna till christine377@hotmail.com
Annons
Varför åka utomlands? Jag vet att det finns många billiga i Sverige. Bosse i enskede drar t.ex. ut tänder mot ett helrör renat per tand. Bengan i skärholmen gör samma ingrepp för endast två folköl men han är å andra sidan inte lika stadig på handen.

/Perra
Har inte så jättemycket info, brukar gå hit http://www.doctor-prague.cz/services.htm till Dr. Latislav Strna. Bra och billigt. Annars har jag bara tel.nr. till tandläkare i olomouc 30mil öst om Prag, men åker man på semester till Tjeckiska alperna kan man åka förbi. Min mormor satte in titanskruvar och kronor på 8 tänder, skulle i Sverige kosta 45000, där gick det på 12000, då var det 3 års garanti på jobbet. Finns inte nånstans i Sverige. Hör gärna av dig om du har fler frågor.
Tack för Din information. Jag är mycket tacksam om Du vill lämna tel.nr eller emailaddress till tandläkare i Olomouc och gärna till den tandläkare, som din mormor fick behandling.
Jag söker helst kvinnliga tandläkare.
Var hos en polsk tandläkare i somras, specialist nya fasader på slitna tänder. Han la på nya fasader på 20 tänder, tog 2 halva dagar att fixa. Kostade 7 000:-. Hade säkert gått på över det dubbla i sverige. Mycket nöjd med hans jobb, trevlig, modern utrustning och lokal, ingen bedövning och inte ont. Hans mottagning ligger i en kurort Kudowa Zdroj 4 km från tjeckiska gränsen. Många fina pensionat finns där, bl. a. Acasja där vi bodde. Inte heller dyrt. Alla anställda kan engelska.
Rekommenderar ett besök där / Hasse
Tack Hasse för Ditt tips, det låter intresssant och mycket billigt!
Jag är intresserad av tandläkare som gör delinplantat med titanskruvar, så jag är fortfarande mycket tacksam för alla tips
jag kan få billiga tandläkare utomlands.

För dom som bor i sydsverige finns organiserade bussresor med
avgång från danmark....
Du kan väll ger honom 2 starköl istället

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem