Je de verkar ju vettigt..ytterligare ett EU påfund eller från producenter inom EU Gemenskapen...Smarrigt värre..Håll ögonen öppna när du handlar..så du inte missar detta fantastiska klister..Fan Va gött me EU..har väntat på detta limmet,tänkte testa på fönsterbågarna..Kanon..å ännu bättre ,kan äntligen få en schysst sprängd anka att se bra ut..))) Ja men du vet ..små vilts jägare som man är..träffar lite taskigt ibland..men va tusan..nu äre bara limma ihop stackarn o sälja som prima..Fantastiskt ju..))
Antal svar på detta inlägg: 15
Och om man klistrar ihop 2 monstertjurar kanske man får en djävulstjur.
Undrar om det fungerar med superklister?
Undrar om det fungerar med superklister?
funkar nog..men tänk på hund,katt,råtta..shit..o lite labaratorier hormoner o typ sånt..ja då ere Oxfile well done. hä hä hä..
Jisses..kan ni inte bjuda lite på dom där tabletterna Ni går på...
Annons
Jag "googlade" på ordet köttklister. Då fick min älskade sökmotor kramp.
Den frågade om jag menade "mattklister".
Men tydligen går vi omkring med köttklister i våra ådror utan att veta om det.
Men jag har ofta undrat. Hur levrar sig blodet när man har skurit sig.
Men nu vet jag. Köttklister.
Får man för mycket köttklister i sitt blod. Då blir det blodpropp.
Den frågade om jag menade "mattklister".
Men tydligen går vi omkring med köttklister i våra ådror utan att veta om det.
Men jag har ofta undrat. Hur levrar sig blodet när man har skurit sig.
Men nu vet jag. Köttklister.
Får man för mycket köttklister i sitt blod. Då blir det blodpropp.
Istället för en fet artikel, och EU-påbud
borde alla läsa på vad som menas med Köttklister
och var den används.
Som konsument måste vi kunna välja bort det vi inte vill ha.
borde alla läsa på vad som menas med Köttklister
och var den används.
Som konsument måste vi kunna välja bort det vi inte vill ha.
Trombin (aktiverad faktor II, faktor IIa) är ett protein som utgör en viktig del av blodkoaguleringen. Protrombin (faktor II) är en glykoprotein som syntetiseras i levern under närvaro av vitamin K och har en halveringstid på 60 timmar. Protrombin aktiveras till trombin vid närvaro av kalcium, faktor V och lipider, aktiverad faktor X. Utan något av dessa ämnen sker aktiveringen långsamt.
Trombin kan tillsammans med fibrinogen producera tillsatsen köttklister, som kan användas för att sammanfoga delar av kött. Tillsatsen röstades i en omröstning med alla EU:s medlemmar ja för den 8 februari 2010.[1][2]
Trombin har flera viktiga funktioner i blodkoaguleringen:
* Omvandlar fibrinogen till fibrin.
* Aktiverar faktor V som bidrar till att mer trombin bildas.
* Delar von Willebrands faktor från faktor VIII som därmed blir aktiverad.
* Tillsammans med aktiv faktor XII aktiverar trombin faktor XI.
* Aktiverar faktor XIII som ökar stabiliteten hos koaglet.
* Stimulerar till ökat aktivering av trombocyter.
* Aktivering av protein C som har en hämmande effekt på blodkoaguleringen.
http://sv.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6ttklister
Har läst lite,men inte vart det nå smarrigare för det inte..
Trombin kan tillsammans med fibrinogen producera tillsatsen köttklister, som kan användas för att sammanfoga delar av kött. Tillsatsen röstades i en omröstning med alla EU:s medlemmar ja för den 8 februari 2010.[1][2]
Trombin har flera viktiga funktioner i blodkoaguleringen:
* Omvandlar fibrinogen till fibrin.
* Aktiverar faktor V som bidrar till att mer trombin bildas.
* Delar von Willebrands faktor från faktor VIII som därmed blir aktiverad.
* Tillsammans med aktiv faktor XII aktiverar trombin faktor XI.
* Aktiverar faktor XIII som ökar stabiliteten hos koaglet.
* Stimulerar till ökat aktivering av trombocyter.
* Aktivering av protein C som har en hämmande effekt på blodkoaguleringen.
http://sv.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6ttklister
Har läst lite,men inte vart det nå smarrigare för det inte..
lazze , nog hittade du det mest inveklade.
men vart används köttklister i maten ??
och har de inte anvnänts tidigar.
på artiklarna likanar det ju som en ny uppfinning, men det är ju en naturlig process annars i kroppen.
men min fråga är , var hamnar köttklister som användnings procedur i vår mat.
klister/bindemedel har ju använts i alla tider, vad är det som är så revolutionerande nytt i detta att man skall jaga upp sig för detta.????
är det naturligt eller syntetiskt?? är det radioaktivt , eller vad får er att gå i taket för detta.??
men vart används köttklister i maten ??
och har de inte anvnänts tidigar.
på artiklarna likanar det ju som en ny uppfinning, men det är ju en naturlig process annars i kroppen.
men min fråga är , var hamnar köttklister som användnings procedur i vår mat.
klister/bindemedel har ju använts i alla tider, vad är det som är så revolutionerande nytt i detta att man skall jaga upp sig för detta.????
är det naturligt eller syntetiskt?? är det radioaktivt , eller vad får er att gå i taket för detta.??
Ha,Ha . Själva ordet KLISTER får oss att regera!!
Vad är problemet egentligen.
det är ju ett naturligt protein. (till skillnad från så mycket annat skit vi stoppar i oss.) dessutom är det ju GI-riktigt!
Det viktiga är ju att det tydligt framgår på produkten, så man själv får ett val att göra!
Tydligen var det därför bl a Sverige röstade JA, för att kunna påverka lagstiftning gällande märkning.
/Zap
det är ju ett naturligt protein. (till skillnad från så mycket annat skit vi stoppar i oss.) dessutom är det ju GI-riktigt!
Det viktiga är ju att det tydligt framgår på produkten, så man själv får ett val att göra!
Tydligen var det därför bl a Sverige röstade JA, för att kunna påverka lagstiftning gällande märkning.
/Zap
Göcke!
Jag tror att det är som att reda en sås med mjöl. Annars blir den för
blaskig. Reder du för mycket så blir det klister. Mjölklister var det enda jag
hade som barn till mina änglar. Jag samlade bilder på änglar och fyllde en
anteckningsbok med dessa. Klistret håller än.
Det är nyhetsmedia som säljer bra. Vilken rubrik. Köttklister.
Finns ju inte en enda människa som missar en sådan rubrik.
Men jag fattar inte riktigt hur dom skall få till det på charkuteriet.
Jag tror att det är som att reda en sås med mjöl. Annars blir den för
blaskig. Reder du för mycket så blir det klister. Mjölklister var det enda jag
hade som barn till mina änglar. Jag samlade bilder på änglar och fyllde en
anteckningsbok med dessa. Klistret håller än.
Det är nyhetsmedia som säljer bra. Vilken rubrik. Köttklister.
Finns ju inte en enda människa som missar en sådan rubrik.
Men jag fattar inte riktigt hur dom skall få till det på charkuteriet.
Skriv ett svar
Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.
Logga in eller klicka här för att bli medlem