Måndag 23 september 2024 vecka 39
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Valfläsk model XXL

Valfläsk model XXL

Sitter och kollar på nyheterna varje dag. Märker hur det rapporteras om sossarnas desperata försök att vända siffrorna, genom nya löften nästan varje dag. Just idag var det nya tndvårdsreformer och HÖJD a-kassa. Innan var det sänkt spritskatt och lite annat lulllull. Tycker det är tragiskt att nån som idag är politikeradeln slåss med näbbar och klor om sina förmåner. Fram med förändring, det såkallade arbetarpartiet har kommit bort från sina rötter(om det fanns några), rösta höger åstadkom en förändring för Sverige.
Antal svar på detta inlägg: 21
Sidor: «1 2 3

Los Lovos :

Vet inte hur gammal du är.Kanske du inte var född under det borgliga skräckväldera på 70_80-talet. Eller gick du omkring med skygglappar medan grannarna fick lämna hus och hem, när högerregeringen fick panik och chockhöjde räntorna som vilken bananrepublik som helst.
Nu lovar de skattesänkningar för att minska arbetslösheten och därigenom öka tillväxten. Som om en ökad tillväxt skulle ge fler arbetstillfällen...........tvärtom.
Vi hade en ökad tillväxt under åren 2001-2004 men inte ökade arbetstillfällerna och välfärden för det. I stället flyttade arbetena utomlands.
Det som behövs i det här landet är inte en högerregering igen, utan en omfördelning av pengar och resurser från giriga företagare som aldrig skulle ha varit i den positionen de är utan svenska arbetare,

Sida:
« 1 2 3


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem