Vad det är jobbigt att hitta på vad man ska äta!
Jag tror det blir "benløse fugle" i kväll.
Va bekvämt det vore om man bara behövde ta ett piller sen är man mätt och belåten!! Olika färger för varje dag.
Jag tycker inte att det är jättekul att stå i köket både nu och då.
Vad ska ni äta??
Jag tror det blir "benløse fugle" i kväll.
Va bekvämt det vore om man bara behövde ta ett piller sen är man mätt och belåten!! Olika färger för varje dag.
Jag tycker inte att det är jättekul att stå i köket både nu och då.
Vad ska ni äta??
Antal svar på detta inlägg: 40
Jojje!!
Ha,ha!!
Hur tusan kunde du gissa så rätt. Kåldolmar är 2:a.
Visste ni att kåldolmar är en turkisk anrättning.
Vågar man säga att man tycker om den då. He,he!!
Ha,ha!!
Hur tusan kunde du gissa så rätt. Kåldolmar är 2:a.
Visste ni att kåldolmar är en turkisk anrättning.
Vågar man säga att man tycker om den då. He,he!!
1. ärtsoppa och pankakor
2 paltbröd ock fläsk
3 köttbullar och potatis med lingon
eller kåldolmar
attans vad hungrig jag blir
2 paltbröd ock fläsk
3 köttbullar och potatis med lingon
eller kåldolmar
attans vad hungrig jag blir
Sitter här på jobbet, och bara väntar ska har taco kväll här på fabriken!
4 killar och en massa mat, en fredagkväll/natt kan inte bli bättre!
4 killar och en massa mat, en fredagkväll/natt kan inte bli bättre!
Annons
Polarlasagne verkar vara något för mig
Gillar ost i mat.
Skall nog överraska mig själv på söndag.
Gillar ost i mat.
Skall nog överraska mig själv på söndag.
Göcke!!
Roligt att du ville vara med för en gångs skull. He,he!!
Jag fick Googla på ditt paltbröd. Det är ju torkat blod.
Vi kallar det blodpalt. Klarar inte att äta det längre efter alla terrordåd.
Annars har jag en klar bild över dina matvanor.
Du verkar mänsklig!!
Roligt att du ville vara med för en gångs skull. He,he!!
Jag fick Googla på ditt paltbröd. Det är ju torkat blod.
Vi kallar det blodpalt. Klarar inte att äta det längre efter alla terrordåd.
Annars har jag en klar bild över dina matvanor.
Du verkar mänsklig!!
Konstig nog så gillar frugan paltbröd med vitsås, vilket jag inte gillar.
Men Göcke är ju en typisk "husmanskostare" hans utsvävning är ju när han byter hamburgerrestaurang.
Skojar bara, han äter hemma den robusta maten.
Men Göcke är ju en typisk "husmanskostare" hans utsvävning är ju när han byter hamburgerrestaurang.
Skojar bara, han äter hemma den robusta maten.
nä fy för hamburgare
men jag gillar husmanskost, min barndoms fläsk var riktigt salt och hårdstekt.
i kväll blev det , entrecote med potatisgratäng och en eldig sås, tipset är att använda tre olika pepparkrytor delade på de olika delarna och torkad pulvriserad kantarell i såsen.
men jag gillar husmanskost, min barndoms fläsk var riktigt salt och hårdstekt.
i kväll blev det , entrecote med potatisgratäng och en eldig sås, tipset är att använda tre olika pepparkrytor delade på de olika delarna och torkad pulvriserad kantarell i såsen.
Håller med Göcke Palt o fläsk är toppen, gillar allt vad husmanskost är, blir mycket stuvat, gillar SLURING nu på hösten ,men idag vart det fel först en 150 gr hamburgare med ost o bacon, o sen vart det en 150 gr hamburgare med västkustsallad, får nog sluta jobba är bara då jag käkar sånt
Jisses vad ni äter och vräker i er!
Bruna bönor med fläsk var länge sen jag åt. Det är jättegott ju. Man fiser så härligt efteråt.
Bruna bönor med fläsk var länge sen jag åt. Det är jättegott ju. Man fiser så härligt efteråt.
En variant istället för bakad potatis: 6/port.Potatisbakelser!!!
1 kg. Bakpotatis Skala potatisen skär den i skivor på längden, lägg dem på
ett smort bakplåtspapper strö över salt och svartpeppar.
Baka dem c:a 10 min i 250 grader.
500 g. frysta förvällda kantareller eller blandsvamp på burk
1/2 msk smör
2 dl vispgrädde
1 tsk färsk hackad timjan eller 2 tsk torkad timjan
1/2 tsk salt, 1 krm peppar
Fräs kantarellerna i smör,c:a 2 min, tillsätt grädden, timjan, salt och peppar
låt koka c:a2min.
Kan förberedas dagen före kylas ner fövaras i kylen med folie över.
(Inte potatisen)
Varva sedan stuvningen mellan den skivade potatisen, med en pot. skiva överst. Värm dem med folie över.200grader c:a 15 min.
1 kg. Bakpotatis Skala potatisen skär den i skivor på längden, lägg dem på
ett smort bakplåtspapper strö över salt och svartpeppar.
Baka dem c:a 10 min i 250 grader.
500 g. frysta förvällda kantareller eller blandsvamp på burk
1/2 msk smör
2 dl vispgrädde
1 tsk färsk hackad timjan eller 2 tsk torkad timjan
1/2 tsk salt, 1 krm peppar
Fräs kantarellerna i smör,c:a 2 min, tillsätt grädden, timjan, salt och peppar
låt koka c:a2min.
Kan förberedas dagen före kylas ner fövaras i kylen med folie över.
(Inte potatisen)
Varva sedan stuvningen mellan den skivade potatisen, med en pot. skiva överst. Värm dem med folie över.200grader c:a 15 min.
Skriv ett svar
Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.
Logga in eller klicka här för att bli medlem