Måndag 23 september 2024 vecka 39
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Spela Asylspelet

Spela Asylspelet

Har ni testat Asylspelet. Spela och försök att ta er till Sverige.

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=27880

/Jojje
Antal svar på detta inlägg: 42
Sidor: «1 2 3 4 5 Nästa »

Ja du ett lärorikt spel där folk kanske kan få förståelse för de invandrare som kommer hit!!! De kan ju inte haft det lätt på vägen i alla fall..
Micke: Kanske uppfattade det du skrev fel. Men vad spelar det för roll att vi svenskar är minioritet, det är väl bra då om vi kunnde veta lite mer om hur våra landsmän kom till Sverige och vad de kanske har gått igenom ?
Nu tar Moderaterna och Socialdemokraterna varandra i hand och kastar ut sjuka barn ur Sverige, barn som har flytt hit med sina föräldrar med hopp om ett bättre liv. Vad hände med humanismen, vad hände med medkänslan? Vart är Sveriges politiker på väg?
Låt oss kräva att dessa barn och deras föräldrar får amnesti!
Annons
Varför då?

Ska alla som hungerstrejkar få amnesti?? osv osv ..

Om den där familjen inte hade överklagat in absurdum så hade deras barn redan för läääääänge sedan spelat fotboll i sitt hemland .. de har inget och ingen annan att skylla än sig själva!!

Det enda som behöver ändras är handläggningstiderna som behöver bli väsentligt kortare, samt möjligheten att överklaga öht bör tas bort.

Slut med daltet tack !
Los Lovos: Tänk om!
Göran:

Gör det själv.
Spännande spel!
Så spännande var det inte..
Om det är så här svårt skulle vi inte ha några problem med rasism & dyl.
Fjantigt spel,alla vet ju att det knappast ser ut såhär för dom flesta asylsökande.Detta spär ju ytterligare på den groende missnöjet som snart kommer att explodera!!
Redneck: men det bryr de sig inte om, sanningen alltså. Nån har bestämt sig för att försöka få folk att tycka synd om invandrare/flyktingar .. alltså bygger man det där larviga spelet.


RED:
Los Lovos jag har radera dina sista rader här.
de stämmer ej med forumreglerna.
mvh // Göcke

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem