Måndag 20 maj 2024 vecka 21
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Middag

Middag

Hej på er!

Jag undrar bara om det finns någon som har ett bra
middagstips till nyår???

Helst inte hummer och oxfilé, det är jag trött på!


/Mimmi
Antal svar på detta inlägg: 34
Sidor: «1 2 3 4 Nästa »

Hej PonGot!
Undrar som anniken ,ska kycklingen tillagas fryst eller tinas innan
den läggs i grytan? Ska verkligen prova.

ZANTO
Pssst! Zanto!

Kanskje PonGot ikke vet, for han svarer ikke... hvis ikke det var et litt kryptisk svar jeg fikk i den andre tråden da?

Kanskje noen andre vet. Eller kanskje vi bare må prøve slik som det står, fryst ((- og så sitter vi med middagsbordet fullt av forventningsfulle mennesker. Og så er kyllingen seig?))

Jag tror nog att kycklingen skall vara tinad, annars tror jag inte att det blir bra.
Annons
PonGot´s kyckling skall nog vara fryst när den läggs i grytan med tanke på koktiden.
1 timmes koktid på en tinad kycklingfilé låter mycket tycker jag.
Om ni " Googlar " på- porterkyckling- så är PonGot ensam på denna sökmotor i hela världen med sitt recept+ IS !!He,he!!

Skall vara nästan omöjligt att bli ensam med ett svar på denna sökmotor.
Men han har lyckats. Ofattbart!!!
det är inte första gången som en IS-medlem blir först på Google
med både tips och nöje, IS-forumet är ett säkert kort där.
Hej porterkycklingintresserade....visst har jag gjort rätten många ggr och om man följer receptet så skall kycklingfiléerna vara frysta när man lägger ner dom i grytan. Soyasås av valfritt märke går att använda och silningen är ju ett gammalt gastronomiskt trick för att få bort små kycklingdelar. Har valt namnet men minns att jag hittade ett liknande recept på ICA med terminologin kyckling med portertillsats.
Tusen takk, PonGot!

Behövs inget vatten i grytan när man skall koka kycklingen?
Skall börja med denna rätt alldeles strax!
det kanske räcker med detta som skall ingå
1dl svartvinbärsaft
1dl soya
1 flaska porter

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem