Hej på er!
Jag undrar bara om det finns någon som har ett bra
middagstips till nyår???
Helst inte hummer och oxfilé, det är jag trött på!
/Mimmi
Jag undrar bara om det finns någon som har ett bra
middagstips till nyår???
Helst inte hummer och oxfilé, det är jag trött på!
/Mimmi
Antal svar på detta inlägg: 34
Troligen, men jag kände bara att det blir rätt koncentrerade smaker. Det var därför jag frågade.
Men nu är det hursomhelst dags att lägga allt i grytan och jag kör givetvis enligt receptet á la Pongot.
Men nu är det hursomhelst dags att lägga allt i grytan och jag kör givetvis enligt receptet á la Pongot.
andreas!!
Vi venter på tilbakemelding om dine erfaringer med tillagningen og ikke minst SMAKEN!
hilsen fra anniken
Vi venter på tilbakemelding om dine erfaringer med tillagningen og ikke minst SMAKEN!
hilsen fra anniken
Göcke!!
eller andreas!!
For meg som nordmann / nordkvinne er det umulig å vite om svartvinbärsaft er konsentrert saft, eller slik du ville ha blandet den ut med vann for å drikke den (ev. kjøpt ferdig til å drikkes)?
DET kan sikkert dere hjelpe meg med!
eller andreas!!
For meg som nordmann / nordkvinne er det umulig å vite om svartvinbärsaft er konsentrert saft, eller slik du ville ha blandet den ut med vann for å drikke den (ev. kjøpt ferdig til å drikkes)?
DET kan sikkert dere hjelpe meg med!
Annons
anniken , jag tror att det är svartvinbärssaft som är i konsentrerad form
för sedan skulle man ju
Lägg allt i en stekgryta och koka i en timme
Ta upp filéerna
Sila av såsen och häll i tre dl grädde
Lägg tillbaka kycklingen i grytan och häll över såsen
men svaret vet ju PonGot.
för sedan skulle man ju
Lägg allt i en stekgryta och koka i en timme
Ta upp filéerna
Sila av såsen och häll i tre dl grädde
Lägg tillbaka kycklingen i grytan och häll över såsen
men svaret vet ju PonGot.
svenkalle!
Jeg likte særlig denne "Tid: 2 timmar varav 15 min arbete "
Jeg som føler jeg har 1000 baller i luften for å gjøre maten klar til gjestene kommer. Nå kan jeg sitte og gjøre andre ting, mens maten gjør seg selv :)
Jeg likte særlig denne "Tid: 2 timmar varav 15 min arbete "
Jeg som føler jeg har 1000 baller i luften for å gjøre maten klar til gjestene kommer. Nå kan jeg sitte og gjøre andre ting, mens maten gjør seg selv :)
Hej hej!
Det blev en god middag! Frun uppskattade den, men dottern på två år var väl en aning skeptisk...
Jag är dock lite ledsen för att jag inte tänkte på att köpa hem svart vnibärsgelé för det hade liksom blivit pricken över i:t...
Men som sagt väldigt enkelt och praktisk rätt.
Anniken:
Saften skall vara i koncentrerad form!
Det blev en god middag! Frun uppskattade den, men dottern på två år var väl en aning skeptisk...
Jag är dock lite ledsen för att jag inte tänkte på att köpa hem svart vnibärsgelé för det hade liksom blivit pricken över i:t...
Men som sagt väldigt enkelt och praktisk rätt.
Anniken:
Saften skall vara i koncentrerad form!
Det blev porterkyckling, ris och rödvinbärsgelé till middag idag. Jättegott! (Jag redde såsen med lite idealmjöl)
Nu tror jag alla på IS snart har haft Poterkyckling!!
Jag med för en timma sedan; "Himla gott"!!
Det blir inte sista gången!!!!
Jag med för en timma sedan; "Himla gott"!!
Det blir inte sista gången!!!!
Yooohouu! IS's eget matbibliotek, første oppskrift eller resept(!) er i boks!
Jeg skal invitere noen forsøkskaniner når jeg lager denne :)))
Jeg skal invitere noen forsøkskaniner når jeg lager denne :)))
Skriv ett svar
Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.
Logga in eller klicka här för att bli medlem