Onsdag 17 april 2024 vecka 16
Forum
Kategori: Dator och internet

Vista-XP

Vista-XP

När jag ska titta på mina foton så visas dom i "Windows live photogallery" färgåtergivningen blir då en helt annan... Windows media Center har jag svårt att förstå...Jag hade XP tidigare, där högerklickade jag och kunde då välja att end. titta på eller skicka bilderna. Man blir så trött på vista, går det att avinstallera skiten och installera om till xp, jag har installationsskivorna kvar från min tidigare XP. Jag tycker min nuvarande vista är så "genomtänkt" krånglig och omständig och mycket påhitt som man bara inte orkar med. Jag ångrar stort mitt byte till vista, att kunna göra sådant som jag med lätthet kunde göra med min XP är nästan otänkbart med min vista.
Antal svar på detta inlägg: 37
Sidor: 1 2 3 4 Nästa »

Jag håller med dig, xp är bra go den, jag formaterade min dator helt och la in min xp igen, nu är jag nöjd och glad igen.

Men vet vem, dom kanske bättrar på Vistan va det lider.
Jag orkar inte lida mer om det kan tänkas att det går att installera om...och det med det snaraste. Kan du berätta hur man gör...
Prova att stoppa i din xp skiva så ska den fråga om du vill formatera, går det så prova det först, lättaste vägen.
Annons
Tack, ska prova detta senare under dagen...
Har Vista inga problem med ändrade färger. Media center är snyggt med zomning av bildvisning. Prova att ladda ner Picasas fotoprogram. Det funkar bra.
Har Vista inga problem med ändrade färger??? jo det har iallafall jag i min dator,Vet inte vad du menar...i min dator förändras färgerna radikalt, men överför jag bilden-(erna) till paint då är bilderna jättebra inkl. färgerna. Zomning i datorskärmen av bildvisningen är ingenting för mej, jag vill se bilderna som dom är och ev. skicka dom till vänner o. bekanta.
I bilder visas det precis som du önskar, det är bara i mediacenter du kan zomma bilderna i bildspelet. Att färgerna ändras har jag inget svar på. har inte råkat utför det problemet. Har du prövat Picassa. MVH..
Jag vet inte om vi missuppfattar varandra, Jag har en kamera med bilder som jag vill se i min dator. Kopplar den via medföljande usb-kabel till datorn, går in på start sedan på dator, trycker på flyttbar disk, efter ett antal tryckningar kommer jag så småningom fram till mina bilder i min kamera. Så långt är allt ok, nu vill jag se mina bilder en och en i större format, då vänsterklickar jag (dubbelklickar) på en bestämd bild för att få den i större format, då kommer min bild att visas men med förändrade färger i samma program som jag har när jag vill lyssna på musik...Konstigt eller hur??? jag fattar inkentinken... på min tidigare XP fanns bilderna så som det skulle vara...???!!!

Jag har inte provat Picasa [ http://picasa.google.com/ ] men det ser ju bra ut på deras hemsida.

Jag använder mest ett program som heter IrfanView.

Det finns på [ http://www.irfanview.com/ ] och det är också gratis.
Ladda ner picasa då får du ett ganska bra program som kanhantera bilder på olika sätt.
Och som axe skrev [ http://picasa.google.com/ ]. Annars kan du byta bort Vista mot xp.
http://www.pcworld.com/article/id,140283/article.html


Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem