Fredag 29 mars 2024 vecka 13
Forum
Kategori: Dator och internet

Sidpanelen

Sidpanelen

Återkommer med ett fenomen med min dotters laptop igen. Helt plötsligt så bara försvann sidpanelen och det går inte att få fram den hur man än gör, vad har hänt och hur får man den tillbaka?
Antal svar på detta inlägg: 44
Sidor: «1 2 3 4 5

Detta är ju skrattretande som NI håller på..... Håller en person bakom ryggen som hoppar på någon som har rent mjöl i påsen och som inte har gjort några fel och kan bevisa att trådarna som Göcke hänvisar till har svar lämnats om vad som gjorts!
* Håll en öppen attityd gentemot andra besökare
* Visa samma hänsyn som du skulle vilja att andra visade dig.
* Ingen politik och pornografi.
* Respektera forumsreglerna och moderatorernas tillsägelser.

Du har nog inte läst reglerna .Raj-Raj
Till boax och alla andra, nu bevisar NI för mig vad jag har gjort för fel i de trådar som Göcke hänvisar till. Lägg nu fram ERA åsikter och var vänlig att skriv vad som är fel och om inte det har givits några svar varför jag har markerat tråden löst.

Kan NI motbevisa att det inte finns klart och tydliga svar på varför trådarna har markerats löst så ska jag skriftligen härmed be om ursäkt men under de förutsättningar att NI kan motbevisa att jag inte har skrivit varför...

Får jag inga svar i denna tråd så anser jag mig inte ha gjort några fel och går med höjt huvud ur denna diskussion.
Annons
Raj-Raj! bli inte arg nu. Så här har jag uppfattat ditt ärende. Du skriver och frågar om ett problem du har, du får en massa förslag till lösning, när du löst problemet (själv) Stänger du bara tråden utan att tala om hur lösningen var (är).

Sida:
« 3 4 5


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem