Måndag 23 september 2024 vecka 39
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Stödkommunerna ligger i söder

Stödkommunerna ligger i söder

Hej Putte här! Har saknat er alla Moski, Batting, Eric, Angel, Nane, Ramon, Rob, och allt vad ni heter, men nu till allvaret.
Norrland består till mesta delen av stödkommuner! Ja just det ni läste rätt och jag snappade upp detta idiotiska påstående på en nätsite, tror att det var på Sunet .se. Tyvärr är jag osäker på adressen eftersom jag surrat runt på en hel del debattsiter dom här dagarna. Jag blev bara heligt förbannad!
Nåväl, vilka är stödkommuner i Sveriges avlånga land. Just precis, alla de som ligger söder om Dalälven. Där gott folk ligger de stödbehövande kommunerna. I Norrland finns skogen, vattnet och malmen d.v.s. i stort sett det som hela Sveriges ekonomi vilar på.
Sydstatarna vad har dom att komma med? Jo lite kvastris som dom kallar skog , olja på Gotland i sån mängd att det gick smörja ett par rullskridskor och några sädesfält i Skåne så de klarar morgongröten och slutligen sockerbetsodlingar.
Hur kan det komma sig att den rikaste landsändan blir den fattigaste? Jo, höga vederbörande har nämligen den fina smaken att lägga huvudkontoren söderut oh då hamnar vinster och skatter där dessa Babels hus ligger. Där stora naturtillgångar finns uppstår arbetslöshet och näst intill fattigdom. Jävlar säger jag!
Pitt, fitt ,pridefestivaler eller vad det heter, eleganta krogar som Spy Bar i Stockholm, Kronprinsen i Malmö och Hotel Gothia Towers i Göteborg samt alla gay och bastuklubbar har bidragit till att norrlänningarna i allmänhet och samerna i synnerhet har blivit beskurna på sina tidigare rättigheter som jakt och fiske. Nu har Putte fått solsting tänker nog vän av ordning? Inte alls! Männen i dessa storstäder börjar förlora sin identitet. För att en man skall passa in på många av dessa fashionabla ställen krävs yttre attribut som smink, piercing och herrhandväskor. Förmodligen sitter dom ner när dom kissar. Fast det är bara en gissning förstås.
Hur skall dom nu återerövra sin manlighet? Naturligtvis genom att leva vildmarksliv samt jaga och fiska. Följaktligen ser höga vederbörande till att arrendena och fiskekorten får priser som gör att menigheten får ägna sig åt tjuvjakt och tjuvfiske. Det som förr var en rättighet.
Alltnog, det räcker inte med det för dom skall även ha tillgång till fjällvärlden. Alla som vill m.a.o. de som har pengar får rätt till jakt och fiske i fjällen. Ni känner igen dom lätt. De är små gröna män likt Hulken –men där slutar all likhet- eftersom dessa herrar har armar som svetstrådar och ben som piprensare så måste dom stiga ner på fjället. De får alltså färdtjänst med helikopter upp till den plats där jakten skall bedrivas. Gå orkar dom inte och köra snöskoter vågar dom inte. Nej istället vill dom förbjuda snöskotern helt i fjällvärlden
Vad skall norrlänningen få jaga i utbyte nere i södern? Blasthare! Jämför det med ripa, orre, tjäder, älg och björn. Norrland får betala ett högt pris för förlorad manlighet. Det är en sak som står utanför allt rimligt tvivel. Nej en gång för alla bevara Norrland norrländskt!
Antal svar på detta inlägg: 41
Sidor: 1 2 3 4 5 Nästa »

Hehe jag visste väl det...
Ramon jag har besökt massor av siter, men IS är den klart trevligaste och faktiskt mest överskådliga siten som jag sett. Jag lovar jag har sett många! Jag vet inte hur IS har lyckats fått till ett så bra forum Andra borde ju kunna också.
Ja det är som en liten familj...
Det har varit kul att vara med. Det var du som drog in mig pga dina härligt idiotiska åsikter om homosexuella och adoption eller vad det var.
Men... min eloge för mästerlig teknik att få alla att gråta över din 'bortgång'... Skickligt.
I morgon borjar min semester. Då försvinner jag till fru och två småttingar för att kompensera arbetssommaren...
Men jag kommer nog tillbaka...

Jag skall nog kommentera ditt senaste inlägg också, snart.
Annons
Forumet är vad ni alla gör det till. varken mer eller mindre.

Vill härmed också påminna att följa forumreglerna.
och jag vill att ni minskar på svordomarna.

mvh // göcke moderator IS
Ramon du skall i alla fall ha med dig på resan att jag använt mig mycket av dina argument vad gäller muslimer, historia om länder som Iran, Irak och Pakistan. Faktiskt dom håller, men ompröva gärna EU-frågan det har räknenissarna gjort i Franfurt. Sverige gjorde rätt som stod utanför EMU- samarbetet och jag är övertygad om att vi stått oss ännu bättre om vi sagt nej till hela exprimentet från början, som jag och många med mig gjorde.¨
Ha en bra semester och välkommen åter för du behövs på IS!
Göcke håller med om att svordomarna skall saneras så långt det är möjligt, men när man är upprörd över något kommer dom. Precis som om svordomar och upprördhet hör ihop. Tänker i alla fall på saken och försöker undvika dessa.
Ett tipps för alla, skriv inte i upprördhet.
svordommar är inget vi vill ha här på forumet.
de går att undvika.

mvh // göcke moderator IS
hallelua nu börjar det röra sej på IS igen,Välkommen tillbaka Putte,du har varit saknad,ja inte av alla som du kanske förstår,har försökt hålla ställningarna under din frånvaro,och om du ögnat dej igenom forumet så upptäcker du säkert att vissa utropat sin glädje över din frånvaro,medans några saknat dina sylvassa inlägg.och ett mycket intressant tråd har du öppnat så nu ger vi järnet jaa vad tillägga till ditt anförande?stämmer till punkt och pricka det du skriver,bara invänta motargumenten,för dom kommer som ett brevpå meilen.
Moski jag har kollat din och kvinnomisshandlarens ordväxling och du kan läsa om det på din egen tråd. Kommer med fler argument just där var så säker.
Här finns inga motargument att komma med. Det är ju så här som verkligeheten ser ut. Tyvärr! Jag bor inte lika norrut som vad du gör som kommer från ett landskap som gött och fött upp hela Svea rike.
Nu kanske inte många förstod vad jag menade med små gröna män. Jo, när dom stiger ner på fjället då har dom gröna blänkande stövlar av märket Tre Torn naturligtvis dyraste modellen. Gröna byxor med tillhörande jacka. Märkena varierar men följande är gångbara, Haström, Fjällräven eller Hardwoods Green fint och dyrt skall det vara och på kulten en jägarhatt av märket Swedteam från Abisko kollektion. Under denna praktstass lyser en röd slipover eller en rutig väst.
I handen håller dom en drilling gärna Zoli Drilling specialmodell som dom aldrig avlossat ett skott med eller också ett rent hagelgevär oftast med piporna side by side helst en Brno eller en klassisk Husqvarna naturligtvis skall vapnen vara i lyxutförande.
Si så där nu är en a våra jägare klar för att återvinna sin manlighet trots att han ser ut som en uppklädd vilsegången bög från Spy Bar. Plötsligt uppstår ett problem var finns dom där riporna som lyxkrogarna serverar på varma tallrikar och på vita dukar med brutna servetter? Tack och lov finns det en guide med som visar hur jakten skall gå till. Mycket riktigt vår jägare hittar helt enligt guidens anvisningar en ripa som ligger väl gömd. Tyvärr blir vår jägare så nervös att han bränner av alla piporna nästan samtidigt. Han kan konstatera att han skjutit ner en fjällbjörk. Guiden kliver in och griper ur darrande nävar geväret och skjuter två ripor tämligen enkelt.
Vår jägare vänder söderut och sin vana trogen ljuger han om hur han sköt två ripor och alla strapatser och vedermöder han varit med om i fjällvärlden. Han har blivit man! Trodde han ja!

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem