Söndag 22 september 2024 vecka 38
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Är vi alla bisexuella?

Är vi alla bisexuella?

Läste i tidningen idag att mer än hälften av alla män har fantasier om om sexuellt umgänge med andra män. Även två män tillsammans med en kvinna verkar en vanlig dröm. Tror att det kan stämma under vissa omständigheter, men att endast ett fåtal vågar prova. Instämmer ni män? Och hur är det med er kvninnor? Har ni samma fantasier? Exempelvis sex med två killar på samma gång eller två tjejer och en kille?
Hälsningar
Daniel
Antal svar på detta inlägg: 47
Sidor: «1 2 3 4 5

Min fråga som från början handlade om bisexualitet har utvecklats till frågor om incest, pedofili och slutligen schizofreni.
Har mycket svårt att förstå sambandet.Inget talar för att incest och pedofili förekommer mer bland homosexuella än heterosexuella. Schizofreni är en allvarlig psykisk sjukdom som
i värsta är invalidiserande med tvångssyndrom,ångest, orealistisk verklighetsuppfattning m.m
Vidare tycks homosexualitet endast handla om sex. Vad handlar då heterosex om? Att hitta en partner, bilda en familj , och skaffa barn.? De flesta som går ut på krogen, både hetero och homos, hoppas kanske att hitta en livskamrat, men visst slutar det oftast med ett"one night stand".
Att blanda in mer än 2000 år gamla religiösa bibelcitat i diskussionen verkar för mig helt sjukt Man väljer vad som passar ens egen inställning.
Ta exemplet med ONAN: " Den som låter sin sed falla till markenskall straffas med döden" Må Du som alldrig onanerat
känna dig trygg!!! Själv har jag förtjänat döden mångfaldigt.
här finns mer information:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Homosexualitet

eller:

http://
sv.wikipedia.org/wiki/Bisexualitet

där finns även en ungefärlig statisitik från
statens folkhälsoinstitut.

mvh//
daniel :krammar:
hahaha!
Annons
normalt laglydig:

Jag tycker du skall överväga att sluta dricka alkohol om du vill bestiga bästa kompisen oavsett kön så fort du fått nåt i dig.
äh vad mycket skitnsack.. låt de som pilla på personer av samma kön göra det och ni som inte gillar det LÅT BLI!
Svårare än så är det inte.

// En full Rob :)
Rob.

Du förtjänar en stor bukett rosor för ditt korta och kärnfulla inlägg!
Rob: Hoppas att allt gick bra i går kväll.
Daniel: Det finns inget samband förstås, utan i vissa människors önskan att skapa 'guilt by association'.

Kanske man kan sluta här och slippa alla absurda och inskränkta kommentarer med att fullt instämma med Rob:s slutkläm.

Dock beträffande Fredrik M: mycket oroande att en person som inte kan skilja på sjukt och friskt jobbar inom akutpsykvården. Har du möjligen tänkt på att de homosexuella som du just råkar träffa inom akutpsykiatrin råkar vara de som är olyckliga (av någon orsak, kanske dina gelikars inställning)?

Din uppfattning om vad som skapar sexuell identifiering är befängd. Du säger att pojkar som växer upp enbart bland män blir homosexuella. Andra som argumenterar på samma nivå som du säger precis tvärt om att pojkar som växer upp enbart bland kvinnor blir homosexuella. Båda uppfattningarna är lika ogrundade.

Sex, intimitet, nära vänskap, är företeelser som är stora (några av de viktigaste) tillgångar i livet. Hur vi använder dem och med vilka beror på ärftliga och miljömässiga faktorer. När det gäller sex så sätter lagstiftningen vissa gränser avseende ålder, tvång, mm. Vad som sker mellan samtyckande vuxna är deras ensak. Vissa människor som tycker att friska människor är sjuka, könsförrädare eller avarter kan ju tyvärr hos många skapa olyckskänslor. De är de som är problemet, inte de som har förmåga att uttrycka kärlek.

Sida:
« 3 4 5


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem