Måndag 23 september 2024 vecka 39
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Klart fall av utvisning?

Klart fall av utvisning?

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,733247,00.html

Är inte detta ett helt klar fall där hela familjen skall utvisas omgående? Ja iof flickan får väl stanna om hon vill det men resten av dem är ej välkommna.
Antal svar på detta inlägg: 44
Sidor: «1 2 3 4 5 Nästa »

Dessutom tycker jag att det är dags att fokusera på de samhällsproblem vi står inför redan, istället för att fundera på hur vi ska importera fler problemskapande faktorer till vårt redan så illa fungerande mångkulturella träsk.
Mokos:ber om ursät...förort till Glasgow skulle det vara..

http://forum.svt.se/jive/svt/thread.jspa?threadID=3678&tstart=0

Länken ovan tar dig till faktum:s sida där du kan se programmet som heter " Europas förorter brinner"
Finns även en del upprörrande förklaringar till en del av problemen i Paris....

ok.. tack nane... skall kolla detta och begrunda!


regards
:Mokos:
Annons
m0zQit0z:

Det är helt riktigt att Sverige inte längre tar emot lika många invandrare som vi har gjort tidigare och det har många missat.
Asylinvandringen har minskat väldigt mycket, tyvärr en följd av en invandringspolitik som har varit för generös tidigare och nu måste strypa till.
Problemet är att man stryper på fel ställen, man tillåter en massiv s.k. anhöriginvandring, vilken missbrukas något kopiöst, och detta sker på bekostnad av människor som faktiskt måste fly undan död och tortyr.


Fick jag bestämma skulle endast arbetskraftsinvandrare och asylsökande släppas in, anhöriginvandringsreglerna MÅSTE skrotas snarast.
Plus att jag som alla här på IS förhoppningsvis redan vet skulle i alla andra fall än asyl och arbetskraft endast släppa in flickor/tjejer/kvinnor. På bara några år skulle kvinnorna vara i majoritet inom de flesta invandringsgrupper och det skulle förhoppningsvis stärka deras position. Dessutom skulle det uppstå många fler förhållanden, giftermål och barn mellan olika etniska grupperingar, vilket jag är övertygad om skulle motverka rasism och främlingsfientlighet.
los lovos

yes yes yes!
fler kvinnor än män bör släppas in!

jag vet en tjej från Libanon,
hon är idag 38 år och fortfarande oskuld!
vem som hindrar henne?
ja, det är hennes pappa och andra (hederstyper).
varje gång hon går ut
(vilket sker typ EN gång om året)
får hon en utskällning och blir kallad hora.
detta gör mig så in i #%&#"/ arg.
vet att om hon varit här själv, hade hon säkerligen varit gift idag med minst 5 ungar tjoandes runt sig.
idag är det tyvärr försent. .. ):
vet inte varför männen prioriteras hela tiden...
Vad Mokos säger om medierna idag tycker jag är intressant. De flesta kan nog hålla med om att medierna är en stor maktfaktor i samhället. Många litar på att få objektiv information av media, men ändå är det ju faktiskt så att medierna är privatägda och har ett vinstintresse. Vi blir hjäntvättade och indoktrinerade varje dag, frågan är vem som egentligen håller i trådarna. En vis man sa till mig att om du vill veta vem som har den egentliga makten ska du fråga dig vem det är du inte får krititsera. Något vi alla kanske borde ta oss en funderare på.
nane.. har nu kollat inslaget och begrundat.
Inslaget bevisar att Darwin har mer än rätt.! vi människor är ett djur, med lite mer intelligens än den övriga floran och faunan.

Det är omständigheterna som skapar problemen, inte den etniska tillhörigheten. Ta de fashionabla områderna i Stockholm, avlägsna polis, skapa en osocial tillvaro utan butiker och närliggande bekvämligheter och hög arbetslöshet så har du nog samma problem ganska snart även där!

Men... det är invandringen som skapar dessa problem.. människor kommer hit, blir sysslolösa, bosätter sig i redan problemtyngda områden, känner sig inte accepterade av samhället. Det kan bara innebära mer problem!

Idealet skulle vara om:
1)De människor som flytt hit, och som inte längre hotas av förföljelse kan återvända till sina hemländer..
2)De personer som begått grova brott inom Sveriges gränser har avverkat sitt medborgarskap, och omedlebart avvisas
3)Personer som kommer utan identitetshandlingar sätts på samma plan de kom med.

regards
:Mokos:
Los Lovos

På tal om arbetskraftsinvandring; att det ständigt påstås att vi behöver arbetskraftsinvandring när så många människor står utanför arbetsmarknaden på ett eller annat vis gör mig mycket upprörd.
klÄmkäck: Ja alltså, det är ju såhär i dagens samhälle, att det är billigare att "hyra in" lågavlönade färdigutbildade människor ifrån utlandet än att utbilda sitt eget folk, tyvärr.

Så fungerar våra snåla svenska politiker.
Ni kanske inte vill se det men det socialistiska Sverige skapar passiva individer. Allt för många svenskar nöjer sig med att gå hemma sjukskrivna och klaga på andra istället för att göra något åt det själv! När man inte har något att göra blir man missnöjd med sig själv och då är det lätt att börja rikta aggressioner mot andra för att ta bort fokus från hur lite man själv bidrar. De som inte orkar klaga väljer faktiskt ofta att flytta utomlands till Thailand eller andra billiga länder för att där komma ifrån detta ideliga klagande och helt enkelt leva på svenskt bidrag som arbetslöshetskassan eller förtidspensionärsbidrag. Så funkar det idag. Det är fånigt och okunnigt att peka finger och klaga på någon annan grupp när det är så mycket annat än så. Klaga på socialismen som bara för oss längre och längre bort från ett positivt samhälle.

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem