Måndag 23 september 2024 vecka 39
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Dödsstraff?

Dödsstraff?

Tror ni på dödsstraff i vissa fall?

Jag anser att pedofiler inte förtjänar att leva... Det är vad jag tycker iaf...
Antal svar på detta inlägg: 58
Sidor: «1 2 3 4 5 6

Alla vill ju att den som gjort ett brott ska åka fast. utom den som gjort det.. ingen vill ju bli oskyldigt dömd...

Men varför kan inte alla mäniskor vara tvungna att lämna finger avtryck tex eller ännubättre få alla mäniskors DNA
Jag tror att flera mäniskor skulle skita i brottet efter som polisen inte skulle behöva lägga så mycket tid på varje fall och då kunna fälla flera personer med mer exakthet. så det skullle medföra mindre brottslighet och fler uppklarade småbrått som sedan skulle sanoligt bara bli grövre och grövre...
Nej det går inte för det är ju kränkande...
men inte faan är det kränkande att lämna sitt finger avtryck eller ett DNA om man inte ha tänkt göra något brott...
Vist jag skiter i vilket för jag slipper gjärna själv för man vet ju aldrig vad man gör på fyllan ibland...Ha Ha Ha!!
Har nu läst de senaste inläggen, att förmynda hela samhället, sätta upp kameror på alla offentliga platser.. ser ni inte själva vad det är ni begär?

Att förmynda hela samhället är värre än nationalkommunismen på sin tid... och se vad de fick för svar på det..

Att ett tilltag som detta skulle "avskräcka" brottslingar från att begå brott är en illusion, då de oftast gör brotten som "det perfekta brottet" inte sjutton gör de brott för att åka fast. Det som är fel är att samhället daltar med brottslingar och "vårdar" dem med fri kost, logi, resor och diverse lyxartiklar mot deras "löften" på att återgå till "den smala banan". Och hittills är facit för denna form av "brottsbekämpning" noll och intet, ok alltid finns det något undantag som bekräftar regeln, men faktum kvarstår att rättssäkerheten för den enskilda individen är borta, för att inte tala om offrens "rättssäkerhet" och hjälp från staten och olika instanser.

Finge jag bestämma skulle kriminalvården vara i stil med den som fanns på 1800-talet, där brottslingarna var tvungna att arbeta för sin dagliga mat, utan några "fackföreningar" mm. som de har idag.
Wake up get real, läs tidningarna och begrunda själva vartåt samhället är på väg
tack för ordet
Ingen vill ju åka dit. Det spelar ingen roll vad påföjlden blir. Ingen vill bli tagen av farbror blå.

Hårdare straff => Sämre människor som kommer ut

Visst ska vi ha ett straff. Men att behandla fångar som skräp är fel fel fel.
Annons
Jämföra med något bra.. tja.. änsålänge har inte jag blivit mördad, rånmördad och det är väl bra.. ,;o)

Varför man drar upp jämförelser med andra länder är på olika basis, retorik eller direkta jämförelser som är relevanta i sammanhanget.

Att pådyvla kameraövervakning av hela folket leder till en hemsk framtidsvision lik fahrenheit 451 läs den boken och begrunda, från det steget är det inte långt för politiker att i "allmänhetens intresse och beskydd" kräva kameraövervakning av det enskilda hemmet för att komma tillstånd med barnmisshandel och kvinnomisshandeln i hemmet, sedan kan man alltid fråga sig var det fria valet tog vägen och vart den personliga integriteten tog vägen? att förespråka kameraövervakning är att förespråka ett totalitärt samhälle där staten istortsett ska kunna iakta den enskilde individen i alla sammanhang, jisses, tackar bara för att världen isåfall är såpass stor att det finns länder som motsätter sig sådana idiotier just för att INGEN skulle ha något privatliv för några kriminella elements förlustelser. Ett sådant här snack visar snarare på handlingsförlamning än dess motsats, att snöpa åt integriteten för alla för några få's kriminella handlingar.

I U.S.A. kan man (som jämförelse) inte införa sådana idiotier p.g.a. intregritets kränkningen det medför för medborgarna.
tack för ordet
Vilket evigt klankande det är på USA i alla dessa grupperna...

Jag har studerat, arbetat och levt i USA hela mitt vuxna liv. Ni socialister och annat avskum som lever på bidrag här i Sverige, VAKNA UPP... Ingen bryr sig om er. Ni producerar inget. Ni bidrar inte med någonting förutom idioti och frihetsförstörelse.

Ni sitter här och snackar om att USAs hårda straff bevisar att hårda straff inte leder till färre brott.

Straffen är till för att STRAFFA gärningsmannen först och främst. Mördare, våldtäktsmän och förrädare har förbrukat sin rätt att leva.

Jag har levt i en del av västra USA där vapenlagar är ytterst liberala, straffen är väldigt hårda och individuella friheter värnas det fanatiskt om. Jag kan bara säga att vi bryr oss inte om er socialister i Sverige, Norge, Belgien, Canada etc som samlar på bidragskvitton från staten. Vi skiter fullständigt i er. Vi klarar oss bra själva och vi kör vårt eget race. Vi värnar om våra rättigheter och är stolta över vad vi har åstadkommit genom historien. Så gnäll så mycket ni vill. Ju mer ni gnäller och låter avundsjuka styra era liv, desto mindre tid att åstadkomma något så fantastiskt som Amerika är på egen hand.

"Communism and socialism are seductive ideologies. They promise us that people will contribute according to ability and receive according to needs. Everybody is equal. Everybody has a right to decent housing, decent food and affordable medical care. History should have taught us that when we hear people talk this stuff -- watch out!"

Walter Williams







Tack för dina ord,HRoark.Akta dig.
Det här forumet är tyvärr infekterat av Viruset
"USA hatet"
Ett av virusen är mycket ihärdig.
Svar på döds straff. Den man avrättar lär man inte få se en repris på =död människa begår inte brott .slut
Varför tror alla att folk blir bättre av att bli straffade??
Det fungerar inte på barn eller hundar, så varför skulle det fungera på vuxna?

Genom att blåsa eld under folks hämdlystenhet i media med inlägg om superfängelser osv undviker regeringen galant den viktiga debatten om preventiva åtgärder i samhället. Det är nämligen mycket viktigare och svårare åtgärder än att bygga ett superfängelse.

Vist måste vissa människor låsas in på mycket lång tid, inte för att straffa, utan för att skydda andra. Men långt mycket mer måste göras vid roten till det onda.

Dödsstraff är f.ö. en sjuk och vriden företeelse.

Sida:
« 4 5 6


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem