Lördag 4 maj 2024 vecka 18
Forum
Kategori: Övrigt

RondellVilks.

RondellVilks.

Ännu en av dessa "konstnärer" som skulle sälja sin mor för lite uppmärksamhet,o nu pratar vi inte proffs som politiker eller advokater...
När ska svenska media lära sig....OK,vet det handlar om pengar...
Antal svar på detta inlägg: 77
Sidor: «1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa »

Nu har jag läst om hela Nostradamus och fortfarande inte hittat ett enda ord om Vilks rondellhund...
jag håler med lillie det hon skrev i början. det är bara skit snack om yttrandefrihet !!! jag såg själv på svt1 på morgonen de träfade den skiten viks och han själv sa att han ville provosera. Ni borde först lära er föstå vad betyder ordet yttrandefrihet innan man ta den här diskution.
dhia, om du nu anser att vi inte vet vad yttrandefrihet innebär, så skulle det vara bra om du talade om det för oss.

Jag kan inte se att någon har brutit mot begreppet, så nu får du övertyga mig om att jag har fel.
Annons
Hets mot folkgupp Micke03, hört talas om det?
Om det är så att detta är hets mot folkgrupp, så kommer Viks att ställas inför åtal, eftersom det är en straffbar handling.
Jag tror inte detta kommer att ske, det handlar alltså om en teckning, och inte om ett rasistiskt uttalande.
Skulle detta trots allt leda till åtal, så har vi inlett en återgång till censur, och det hoppas jag verkligen vi slipper.
Oj Oj Oj,

Jag tycker att det finns följande vägar.
Antingen går man muslimerna till väga och fogar sig mot den svenska yttrande friheten. Altså väljer att aldrig publicera bilder på en viss ledare. Samtidigt gör vi då alla andra önskemål på hur svenskarna ska foga sig i alla andra önskemål solgud, buhda etc. Samt att vi får ändra lagstiftning så den passar alla andra kulturer. Kommer det senare ätt vi inte får äta gris etc. och någon kultur irriterar sig häftigt, så bara slutar vi med detta också.
Eller:
Så gör vi enligt vår svenska lagstiftning visar i alla svenska tidningar. På alla nyheter en uppsjö bilder på vissa ledare. Tar en kamp för de svenska lagarna och låter andra kulturer inte styra oss här hemma i sverige.

Visst ytterliheter Bara välj.....
Jag kommer sakna South park där gör de ju parrodi på kristendommen i nästa varje avsnitt.

Pluppen hets mot folkgrupp är just vad muslimerna utövar i de länder där något de tror är svenska flaggan bräns och uttalade hot mot sverige och svenska intressen, men lagen finns inte där då de ej är demokratiska länder. Det Vilks har gjort är inte Hets mot folkgrupp då han inte missaktat eller hotat muslimer. Och jag förstår hans "provokation", konst har igenom alla tider provoserat för att få igång en debatt. Men detta visar att muslimer i dessaländer inte kan hantera en debatt.
Att avbilda Profetens huvud på en hundkropp är väl det grövsta man kan göra gentemot en troende muslim. Om barnpornografi vore lagligt i något land, tycker du då inte att vi, en annan kultur skulle vända upp och ner på himmel och jord för att stoppa detta. Jodå, man kan göra den jämförelsen.Man får försöka att ha lite empati med människor, även om dom inte lever som oss. Att skylla på och gömma sig bakom yttrandefriheten är bara trams, istället är det så att man i detta fall utnyttjar yttrandefriheten.
Att dom inte lever i en demokrati kan dom knappast klandras för. Är det så att dom genom flaggbränning mm har gjort sej skylliga till hets mot folkgrupp så betyder det kanske inte att vi måste bete oss lika illa, eller befinner vi oss på primatnivå fortfarande.
Micke03 har du hört talat om antisemism? om rasism? lika väll nazister och rasister kan vara yttrandefrihet. de bara säger sina åsikter vad skiljer de från viks yttrandefrihets?låt alla snacka fritt och såra folk grupp bara för att jag free och lever i ett free land och skiter i de andra och skiter på deras religion ursprung och färg är detta yttrandefrihet för dig?

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem