Måndag 23 september 2024 vecka 39
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Golf kvinnor och sport

Golf kvinnor och sport

Idag har man gjort en michmach av vad som är riktig sport och vem som skall kommentera den.
1. Jag vill å de bestämdaste hålla med Pablo Roberto, att golf inte är en sport utan något som förstör en skön promenad.
2. När man pratar om sport då är det inte bara kocentration som gäller för då skulle vi kunna ha VM i meditation. Nej för att det skulle få räknas som en sportgren så visst antal kalor...

Visa/dölj hela huvudinlägget

Antal svar på detta inlägg: 81
Sidor: «1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nästa »

norra brunn skall det vara putte
Nu måste jag förstås påpeka att det är fenomenet golf och damsporter som inte håller klassen för TV jag är emot. Ett förtydligande så jag inte åker dit för hets mot folkgrupp, könsdiskriminering, kränkande särbehandling eller nåt annat som finns mellan pärmarna på lagboken.
Ett förtydligande måste göras vad gäller riskerna för golfarna vilka får dåliga nerver så fort de ser tee, utslagsplatsen.
Om publiken skulle göra vågen när golfaren står på tee och bollen sedan hamnar i ruffen -alltså vid sidan av fairway- då är risken stor för att golfaren hamnar i ett kroniskt tillstånd av ruffångest. Diagnos: Psykisk sjukdom om ej går att bota endast mildra.
Om en golfare blir påhejad efter gågatan d.v.s. fairway och bollen hamnar i en sandbunker då drabbas alla spelare av sandpsykos. Diagnos: Svår psykisk störning som går att bota med hjälp av sandlådeterapi. Psykosen kan ta upp till tre år att häva, men med hjälp av några barn, hink och spade så brukar golfaren komma på banan igen.
På green där är nervtrådarna på golfaren spända som fiolsträngar och här krävs det mycket av publiken. Tänk bara på ritualen innan golfaren puttar till bollfan. Först måste hålet kollas. Det kanske är mindre än alla andra. Sen måste klubban -puttern-hållas framför näsan för hålet kan ju ha flyttat på sig. Därefter dras rallyhandsken på eftersom alla golfare har tappat bort maken. Först nu kan golfaren närma sig bollen som tycks ha förvandlats till en handgranat. Sakta och försiktigt går han fram för att tvärstanna någon meter framför den vita demonen som ligger och lurar i gröngräset. Spänner ögon i bollen och gör sedan några luftsvingar framför den. Golfaren vill skrämma bollen det är syftet med luftswingarna.
Nu är alla besvärjelser klara. Golfaren ställer sig över pollen tittar på den sen på hålet. Det här upprepas så ofta att den åskådare som inte är insatta i spelets mysterier tror att det spelas tennis längre bort.
Föreställ er att precis när golfaren slår till bollen då sätter publiken igång med en hejarramsa. Detta leder till att alla utan undantag drabbas av puttomani. Diagonos: Obotbar psykisk åkomma där tvångströja rekommenderas under minst två år. Patienten vrider omotiverat fram och tillbaka på huvudet och tar vad han får tag i för att slå fram och tillbaka. Endast korta stunder är patienten stilla för att stirra rakt ut i tomma intet.
Avslutningsvis ett spel som innehåller termen får och något som kallas putter kan inte helt enkelt inte göra anspråk på att kalla sig sport.
Moski hoppas du sovit gott måste ta mig en funderare på curling.
Ett trevligt spel helt i klass med fia med knuff. Det finns likheter!
Annons
min mage tål inte mer Putte,får kramper,hahahaha.jo curlingen måst vi försöka analysera,4 man 3 med sopkvastar och en som puttar i väg en 50kg sten med ett dörrhantag på efter isen måste få en djupanalys,så kom igen putte,,
Nu är du på gång ge nu curlingen en chans. Du har ju börjat helt strålande. Dörrhang på en sten! den var bra fortsätt att utveckla spelet här finns tydligen mycket att förbättra.
jo,och när dom väl puttar iväg denna sten så kan man ju tro att dom skall dra på utav helsicke,för meningen är ju att putta bort motståndarlagets stenar ifrån boet(vilket jäkla namn)men icke,utan dom håller i handtaget så länge som möjligt samtidigt som dom sparkar ifrån med en fotbeklädd sko som är helt olik den andra skon,och sen släpper dom försiktigt greppet om handtaget och sakta ,sakta glider stenen mot boet,och då blir det ett jäkla ståhej på dom 3 lagkamraterna,som dom värsta städkärringar på anabola,börjar dom att sopa framför denna sten ja jisses va dom borstar,är det inte dags att modernisera spelet och låta dom använda sej av mini damsugare istället,måste ju vara effektivare.ja efter en färd på ca 50m så antingen glider stenen förbi boet i för hög fart,och då bannar man soparna,därav namnet sopa.eller så stannar stenen för tidigt,och då bannar man soparna för att inte soparna ha sopat tillräckligt.men om målet är att putta bort dom andras sten,skulle ju jag dra på utav helsicke,risken är ju att min sten missar boet,men jag har ialla fall puttat bort motståndarnas sten,som för övrigt även kallas för sopor av hemmapubliken.
Visst är det så att soparna har fått sitt namn efter vad dom uträttar.
Tänk om dom vore så förnuftiga att dom tog ditt råd på allvar och dängde iväg stenen allt dom kunde. Jag skulle dock vilja se att soporna ställde sig i boet med bara sockyplast på fötterna. Regeln skulle då vara att, för att rädda den egna stenen i boet som helst skulle byta namn till pungen - det blir lite mera känsla i spelet då- så får soporna rädda med fötterna. På så sätt finns bara två alternativ rädda föttera eller stenarna i pungen (boet) och spänningen skulle bli gastkramande.
Om nu curlingförbundet skall överleva så måste dom modernisera regelsystemet.
Låt skippern och soparna vara tacklingsbara fram tills dess att stenen släpps. På så sätt blir det nerv och intensitet i matchen.
Nu är jag inte säker på det går eftersom det ser ut som om en bra skipper måste vara drabbad av antingen "fönstertittarsjuka eller epilepsi. Kolla in Peja Lindblom när han går ner på knä då kommer anfallet. Ögonen står vidöppna och han är stel som en pinne i hela kroppen. Anfallet varar fram till en viss linje då krampen släpper och taget om stenen lossnar.
Om det är så, ja då kan det ju vara förenat med alltför stora risker att införa tacklingar. Men håll med om att det skulle friska upp liret ifall alla spelarna nu är friska. Fast å andra sidan kan man vara frisk ifall man ägnar sig åt curling?
nää jag tror inte att man har alla hemma om man säger så. och inte kan det vara nå publikfriande spel heller,man kan säga att det är en sport på "glid",och hoppas den glider ut från idrottsförbundets godkända sporter.jaha putte.de var curling,måste finnas mer "onödiga" sällskapsspel som envisar sej att kallas sport va tycker du vattenpoolo hör till för kategori?sporten som går ut på att med lustiga badmössor försöka att lagligt dränka sin motståndare,eller än värre undervattens rugby.sporten som måste ha en publik med otroligt starka lungor för att kunna följa med i spelet.
Undervattens rugby kunde dom ta in istället för damfotboll på os-programmet för där slipper man i alla fall se eländet i verkligheten.
Ja syntetsportens värld är underlig, bara att komma på tanken att göra en OS-gren av att en boll kastas fram och tillbaka i vattnet. Lägg därtill att klädseln, badbyxor och hätta med nummer på. Det ser ju för fan ut som ett helt gäng med jättbebabysar kastats i vattnet. En idé av den här arten skulle vanligtvis ha lett till idiotförklaring. Istället ledde det till hedersomnämnande.
Varför inte återigen införa helt nya grenar som undervattenssäckhoppning, halmhacksrally, trampett med dubbel vinkelvolt. Dessa nya grenar skulle väl dra till sig uppmärksamhet eftersom damkula och damfotboll kan det?
Moski jag vet att du har flera på lager så kom igen och delge massorna av dina nya grenar!
Har dock en känsla av att den här tråden går av inom kort och vi hänvisas till något annat formum. Vi får väl se!

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem