Måndag 23 september 2024 vecka 39
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Rika Onyktra Kärringars Sällskap

Rika Onyktra Kärringars Sällskap

ROKS alla kärringar i den innersta kretsen borde brännas på häxbål. Den stora häxan Eva Lundgren skulle följas av Gunilla Ekberg s.k sakkunning på regeringskansliet, ordföranden Irene von Wachenfeldt och sist men inte minst tokkärringen framför alla andra Maragaret Winberg skulle tillsammans få en enkel resa till blåkulla där dom hör hemma.
Tänk om en man uttryckt att alla kvinnor är horor vilket man lä...

Visa/dölj hela huvudinlägget

Antal svar på detta inlägg: 92
Sidor: «1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »

Nej inte alls Lillemor något förtal kan det absolut inte röra sig om vad det gäller söta Gudrun för hon har erkänt att hon gjort sig skyldig till brott och fick tack vare en lite pudel till en uppgörelse som gjorde att hon bara behövde betala böter. Alltså det är inte något som jag har hittat på. Söta Mona Sahlin har även hon erkänt att hon dribblat både med kontokort och kört obesiktigat. Förtal är det om jag skulle ha diktat ihop detta.
Jag skriver bara om ROKS innersta kärna, men det som är förvånande är att det är först efter Rubars avslöjande som nu alla kryper fram ur busken.
Tänk dig att Rubars hade avstått, ja då hade ju lärare på våra skolor runt om i landet predikat genusperspektivet som enbart är snömos. Det skulle vara liktydigt med att i svenska skolor där får man bara lära sig kristendom eller på den politiska plattformen socialism. I ett svenskt samhälle där måste alla få komma till tals.
Att jag namnger personer beror helt enkelt på att dessa är tongivande i vårt samhälle och därför måste man lyssna kritiskt när de framför sina åsikter.
Min fråga till dig Lillemor hade kärnan ROKS grepp om alla kvinnojourer i landet eftersom alla har tigit still?
Lillemor:
Visst. Det är synd att ROKS har hamnat vilse i tankegångarna. Kvinnor som misshandlas av män behöver naturligtvis stöd. Det är extremt upprörande att kvinnor måste byta identitet och sitta och darra på hemlig plats och hoppas att deras plågoandar inte hittar dom. De män som förföljer och misshandlar måste naturligtvis ges en effektiv behandling och vid behov låsas in.
De män som misshandlar (det är alltså inte 40% av männen som den brasilianska intervjun med Margareta Winberg påstår och huvudorsaken till att män misshandlar är inte att kvinnan är mer jämställd) är ju störda och de måste behandlas. Skälen till att män är mer våldsbenägna än kvinnor är huvudsakligen biologisk/genetisk. Män är mer risktagande, tar lättare till våld, och är fysiskt starkare. Dessa egenskaper går ju långt tillbaka i utvecklingen och har huvudsakligen varit en tillgång för arten - i jägarsamhället och även senare i utvecklingen. De flesta av oss män klarar av att leva enligt de normer som gäller idag. En liten grupp män klarar inte det. Dom behöver hjälp. Fokuserar man på en effektiv hjälp till dessa kan man lösa problemet.
Där slog du huvudet på spiken Ramon. Hjälp är just vad dom här kräken behöver så att de kan komma fram och gå rakryggade som riktiga karlar.
MEn och Just MEN det var hjälpen som Eva Lundgren och ROKS kärna motsatte trots att man nått stora framgångar i Norge genom att ge ynkryggarna hjälp till att bli bra karlar.
Personligen är jag emot både fläskiga kvinnosuggor och mulliga mansgrisar för båda sysslar med svineri.
Eva Lundgren och ROKS kärna ansåg att boken som den tyska nazifeministen skrivit borde ligga på alla hotellrum i Sverige. Bibeln skulle bytas ut. I den boken står att ett jämlikt samhälle kan bara uppnås genom att utrota mannen. Bibeln skulle bytas ut. Snacka om hitlerfasoner
Annons
Lillemor:
Den här debatten handlar alltid om Mäns våld mot kvinnor och det verkar inte finnas annat.
Jag vill påstå att Kvinnor är lika goda kålsupare och elaka i förhållanden, även om misshandeln kanske inte lämnar blåmärken över kroppen. Nej, Psykisk misshandel är mer i kvinnornas smak. Har själv tänkt att nu får det tamefan vara nog, liknande tongångar hörs bland bekanta...men man stannar!

För vad ?...jo, för barnen...

Om man drar är risken stor att man blir satt på undantag i relationen med barnen.
Män är ju opålitliga svin, potentionella pedofiler och därmed missgynnade från början. Detta är ju en vedertagen sanning underblåst av den feministiska maffian med ROKS i spetsen.

Kvinnojourer i all ära för arbetet de gör med kvinnor som blivit utsatta för misshandel, men gå inte i tron att kvinnor är några änglar !
Kvinnor misshandlar också....man ser bara inte blåmärkena...
Bra Stefan, men Lillemor skriver faktiskt att det inte alls bara är den enes fel att bråk uppstår. Det jag blir förbannad över är dom där kräken som stannar kvar och misshandlar kvinnorna. Om man blir så arg, ja då är det bara att dra för allas bästa även barnens.
Du har alldeles rätt angående det psykiska våldet det ser man inte minst på skolorna. Pojkar slåss och flickor terroriserar varandra. Vilket som är värst? Förmodligen den psykiska misshandeln eftersom den kan pågå länge utan att någon vid sidan av märker något och kan hjälpa den utsatte.
Nåväl, hörde på nyheterna precis innan jag satte mig vid datorn att kvinnor har svårt att ta sig in i byggbranchen p.g.a. mäns attityder. Vilket jävla skitsnack. Återigen är det vi män som skall ändra på oss. Om kvinnorna går in i en manlig värld då är det bara att gilla läget. Det får vi män göra som nu jobbar inom de kvinnligt dominerande yrkena. Tro inte det går att ändra något där. Nej fittstimmen -bra uttryck förresten av Malm- styr och passar inte galoscherna så är det bara att gå vidare.
Jag anser att köns-uppdelade arbetsplatser är dom bästa och trivsammaste. Förklaringen är enkel, karlar förstår varandra och kvinnor dito. Alla jävla krismöten, strukturer och mönster skulle suddas bort i ett nafs. Vi skulle få arbetsro! Dessutom skulle landet spara pengar! Hela JÄMO med Klasse kunde gå i graven. Dé ni gott folk skulle göra att massor av pengarna hamnade där dom kunde göra ordentlig nytta.
OP:n för forumet: (Göcke??)

Varför censurerades inte detta startinlägg !??

Att ge den här typen av personer utrymme på en "seriös" site är pinsamt.

Putte Gunn borde vara en person ni har ögonen på
så att det inte är möjligt att skriva öppet sexistiska inlägg (..)


Skärpning för helvete !

Nu kommer nog ROA:arna på löpmeter. De vill absolut inte ha en fri debatt. Jag vet inte vad hon menar med sexistiska inlägg. Nu förstår jag varför kvinnojourerna med mänskliga perspektiv på tillvaron inte kommit fram. Superkvinnan anser det nog rätt det som den s.k. forskaren kommer fram till, könsmaktsordning.
Apråpådet den enda "superkvinnan" som jag har supit i offetliga sammanhang är Gudrun Schyman.
Kom igen nu vad är det som är -det nya modeordet- sexistiskt i mina inlägg? Vad är det för fel med en fri debatt?
OBS skall vara ROKS-arna
Putte hittar alltid brännbara ämnen-jag tycker att "brännas på häxbål" är väl starkt...för övrigt anser jag inte att det är någon orsak att censurera inlägget-ROKS ordförande har ju verkligen inte varit till någon nytta för kvinnor och det bevisas ju av att hon avgått.
Det största problemet jag ser i denna tråd är att män och kvinnor plötligt delas in i "vi" och "dom"...det vet vi ju alla vad det leder till...att sen Putte verkar ha problem med kvinnor på jobbet är ju hans sak...
Så kanske ligger det något i vad Winberg säger om att det är avsaknaden av makt som får män att slå?
Superkvinnan:

Jättebra!! Super!! Applåder!!

Vi censurerar allt och alla med misshagliga åsikter, därefter gör vi antingen tvål av dem eller så bränner vi dem!

Gud vad trött jag blir på alla fascister som du.

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem