Måndag 23 september 2024 vecka 39
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Runar Sögaard

Runar Sögaard

Runar behöver inte alls be om ursäkt! Alla som har läst koranen, eller i alla fall läst lite grann, vet att så var fallet. Muhammed gifte sig med 9-11 åringar. Illustrerad vetenskap hade en artikel där de synade historiska personer i sömmarna. Bland annat så fick man reda på att muhammed ansågs som mindre beräknelig av sin egen familj, och ville kasta ut honom ut ur staden. Muhammed, som var en rövare, stack ut i öknen och b&...

Visa/dölj hela huvudinlägget

Antal svar på detta inlägg: 108
Sidor: «1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nästa »

Vi kommer bort från ämnet.

Muhammeds liv är någorlunda dokumenterad, men Vem var Jesus egentligen? Vi vet att han föds i Betlehem och sen så är han helt plötsligt 32 år och predikar och utger sig för att vara Guds son. Vad hände däremellan? Vad gjorde han när han var 13 år och gick in i puberteten? Varför finns inget dokumenterat? Trots allt så var ju de vise männen där när han föddes, varför övergav de honom sen??
ja vem var jesus - och vem var pappan?
de är rätt svårt att leva år 2005 och tro på jungfru födsel.

Varför har vi i dag så svårt att tro på mirakel? Jungfru Maria blev befruktad av den Heliga Ande, det står i Bibeln. Den goda Josef tog hand om Jungfrun som sedan föddes sonen Jesus Kristus.
Annons
När ni nu är från ämnet lite , en fråga bara loan, kom Jesus före Muhammed i tid eller var de samtida?
Muhammed levde mellan 570 e.kr - 632 e.kr
Jesus var en snickare som levde där bakåt i tiden nån gång han fick barn med Maria som ja antingen var det före eller efter som de gifte sig.. så Maria var inte hans mor utan hans fru..
Heliga Birgitta var väl si så där 13 år när hon blev gift
och drottning Margarete förlovade sig som 6 (SEX åring) för att som
10(TIO åring bli gift. Båda gubbarna var Kristna.
Snacka om pedo!
Halleluja!

akne vulgaris
Hej!

Förr i tiden fanns det MÅNGA gudar!

Men dessa kallades faraoner..

Mellan dessa blev det bråk och krig och för att motverka detta uppfann Tuth-amon (Tuthankamon) läran om monoteismen..(läran om 1 Gud)

Idag har vi bråk p.g.a detta också..*SUCK*!!!

Var och en är salig i sin tro och så må det förbliva!!!

Länge leve religionerna..
Said det är just det sätt att tänka som gör att muslimerna betraktas som dem gör. Du måste lära dig att respektera andra åsikter oxå. Ditt sätt att se saker förstår din religion.....och dessutom menar du att allah ska fruktas så betraktar jag honom som ond.
...en tråd som handlar om religion och vips! Ett antal tillmälen haglar.
Det jag tyckte var dåligt med Runars kommentar var den okunnighet han visade genom att inte känna till det mest grundläggande om Islam-att det bara finns en Gud och Muhammad var hans profet-inget annat. Man tycker ju att han borde känna till åtminstonde det om Islam.
Sedan håller jag med om det många har skrivit-det var en helt annan tid då och en flicka på nio år var ju inget ovanligt att man lovade bort. För inte så värst länge sedan blev barn "trolovade"här i Sverige också och det vid ganska unga år i synnerhet om de var av en finare familj.
Med tanke på hur många gånger våra heliga böcker har berättats innan de skrevs ner så får man ju ta innehållet med en nypa salt tycker jag.
Intressant är ju att översättningen av Bibeln som gjordes direkt efter originalet blev helt annorlunda än den översättning som gjordes efter den Grekiska förlagan.

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem